У чому різниця між днем народження, іменинами та днем ангела
Поняття «день народження», «іменини» та «день Ангела» — це не одне і те ж. Плутанина сталася після того, як християнські…
Поняття «день народження», «іменини» та «день Ангела» — це не одне і те ж. Плутанина сталася після того, як християнські…
Цікаві розмальовки із зимовими засніженими деревами і будинками. Яка вона природа взимку? Пізнати красу зими до поможуть наші розмальовки для…
Ось який це хлопчик. Григорій Усач Живе на світі Глібчик. Спитай його ім’я — І він відкаже: «Хлібчик, Маленький Хлібчик…
– Алло! Алло! Святий отче Миколаю, тут я, дуже нечемний Данко. Я кличу тебе зі свого маленького телефону, що мені татко…
Хто з вас, діти, не знає лисички-сестрички, що у неї звичка на ферму забігати, гусей лякати, курей душити, шкоду людям…
– Петрику, чого ж ти такий сумненький? – питалась мати-вдова свого семирічного синка-школярика, гладячи йому голівоньку. – Та тому, мамочко, що в…
Свято святого Миколая, єпіскопа міста Миру в Малій Азії, припадає на 19 грудня. Свято Миколая прийшло до нас 1088-1089р. за…
21 листопада – Всесвітній день вітань: історія свята, цікаві факти, традиції, ідеї для учнів початкової школи та матеріали для проведення заходів.
Читайте вірші про котика українською мовою. Добірка веселих, добрих і повчальних віршів для дітей, дитячого садка, школи та сімейного читання.
Читайте українську народну казку «Лисичка та Рак» онлайн. Повний текст про кмітливого Рака, який перехитрив самовпевнену Лисичку.
Читайте казку Івана Франка «Заєць і Ведмідь» онлайн. Повний текст українською мовою про кмітливого Зайця, який переміг сильного Медведя.
«Ворони і Сови» — одна з цікавих казок Івана Франка, у якій за допомогою образів птахів письменник розповідає про важливі людські якості, взаємини та наслідки ворожнечі.
Історія
Чи бачив коли хтось із вас, як спить риба? А чи вміють взагалі риби спати? Про це у нашій статті.
З чого розпочалась історія авторучки? Спочатку з’явилося гусяче перо. А далі… читайте у нашій статті.
Як прийшли на нашу землю грецькі горіхи? Чому грецькі горіхи названо “грецькими”?
Всесвітній день чоловіків відзначають у першу суботу листопада. А Міжнародний день чоловіків – 19 листопада. Кожен рік 19 листопада в…
Прислів’я і приказки про тещу, тестя, зятя, невістку, свекра і свекруху. У цій групі прислів’їв і приказок про тещу, тестя,…