Смачні Валентинки

Рецепт № 1.  Печиво “Сердечка”

Для приготування печива необхідні наступні компоненти:

Маргарин – 250 г
Борошно – 1 склянка
Пиво – 100 мл

Смачні валентинки своїми руками

Приготування печива:

1. Борошно перетерти з маргарином, вливати пиво і замішати м’яке тісто.
2. Поставити тісто на 1- 1.5 год. до холодильника.
3. Розкачати не дуже тоненькі коржі, посипати цукром і злегка прокатати качалкою.
4. Вирізати печиво у формі сердечок і випікати в духовці до зарум’янення.

Смачного!


Рецепт № 2. Тортик “Сердечко”

Приготуйте цей тортик з любов’ю, і він обов’язово сподобається усім, хто його куштуватиме!
Перед приготуванням тортика приготуйте наступні інгредієнти.

Смачний тортик до свята Валентина

Для тіста:

Молоко (краще кисле) – 1 склянка
Цукор – 0,5 склянки
Борошно – 1,5 склянки
Какао-порошок – 3 столові ложки
Сода (гашена оцтом) – 1 чайна ложка

Для крему:

Йогурт (бажано з фруктовим смаком) – 1 склянка
Банан – 2 шт.
Сир – 100 г

Приготування тортика “Сердечко”

1. Замісити тісто.
2. Розкачати нетовсті коржі і вирізати із них сердечка (пам’ятайте, що випікаєте тортик, а не печиво, тому заготовки повинні бути відповідного розміру.)
3. Час випікання коржів приблизно 15 -20 хвилин.
4. Нижній корж просочити цукровим сиропом.
5. Йогурт, банани і сир добре змішати в блендері до утворення однорідного крему.
6. Перемастити коржі приготованим кремом.
7. Можна прикрасити тортик горіхами та шоколадом.

Приємного апетиту!

Поділіться з друзями:

FacebookViberTelegramMessengerSkypeEmailTwitterShare
  • Час читання:1 хв. читання