Рецепт № 1. Печиво “Сердечка”
Для приготування печива необхідні наступні компоненти:
Маргарин – 250 г
Борошно – 1 склянка
Пиво – 100 мл
Приготування печива:
1. Борошно перетерти з маргарином, вливати пиво і замішати м’яке тісто.
2. Поставити тісто на 1- 1.5 год. до холодильника.
3. Розкачати не дуже тоненькі коржі, посипати цукром і злегка прокатати качалкою.
4. Вирізати печиво у формі сердечок і випікати в духовці до зарум’янення.
Смачного!
Рецепт № 2. Тортик “Сердечко”
Приготуйте цей тортик з любов’ю, і він обов’язово сподобається усім, хто його куштуватиме!
Перед приготуванням тортика приготуйте наступні інгредієнти.
Для тіста:
Молоко (краще кисле) – 1 склянка
Цукор – 0,5 склянки
Борошно – 1,5 склянки
Какао-порошок – 3 столові ложки
Сода (гашена оцтом) – 1 чайна ложка
Для крему:
Йогурт (бажано з фруктовим смаком) – 1 склянка
Банан – 2 шт.
Сир – 100 г
Приготування тортика “Сердечко”
1. Замісити тісто.
2. Розкачати нетовсті коржі і вирізати із них сердечка (пам’ятайте, що випікаєте тортик, а не печиво, тому заготовки повинні бути відповідного розміру.)
3. Час випікання коржів приблизно 15 -20 хвилин.
4. Нижній корж просочити цукровим сиропом.
5. Йогурт, банани і сир добре змішати в блендері до утворення однорідного крему.
6. Перемастити коржі приготованим кремом.
7. Можна прикрасити тортик горіхами та шоколадом.
Приємного апетиту!